IFMA’s signature conferences are of proven successes and highly appraised in the region. The Hong Kong Chapter of the International Facility Management Association (IFMA) is pleased to announce the IFMA’s Integrate 2018 Facility Management Conference will be held on Thursday, May 10, 2018 at the Hong Kong Convention and Exhibition Centre, co-located with  Build4Asia, the region’s leading Building Technology, Electrical Engineering and Security Show.

Integrate 2018 is themed as Driving Facility Management. Over recent years, the FM industry has advanced in stature and evolved into an increasingly strategic discipline. This one-day conference will demonstrate you the advantages of effective facility management, cost savings to energy efficiency, employee well-being and also other hot topics and trends in FM.

Block out your diary and don’t miss one of the most important Facility Management events in Asia!

 * The programme will be held in English only.

Date: 10 May 2018
Time: 09:00 – 18:00
Venue: Rm N101B, Hong Kong Convention and Exhibition Centre

Conference Programme 會議行程

8:30 – 9:00 30 mins Registration/ Tea & Coffee
9:00 – 9:10 10 mins Group Photo – Keynote speakers and morning session speakers
WELCOME ADDRESS AND OPENING KEYNOTE
9:10 – 9:15 5 mins Welcome Address
Mr Philip Fung, President, IFMA Hong Kong Chapter
9:15 – 9:35 20 mins Opening Keynote 1 : Driving for a Safe, Healthy and Sustainable Built Environment for All
Dr Cheung Tin Cheung JP, Director of Buildings, Building Department, HKSAR Government
9:35 – 9:55 20 mins Opening Keynote 2 : Co-creating a Sustainable City
Ir Harry Lai, Deputy Director, the Electrical & Mechanical Services Department, The HKSAR Government
MORNING SESSION - SMART FM
9:55 – 10:15 20 mins Education Session 1: Smart Buildings and IoT
Mr Andrew Green, Group Director , PTS Consulting Group
10:15- 10:40 25 mins Morning Break
10:40- 11:00 20 mins Education Session 2: Digital Services Revolution
Mr Ian Lee, Solutions Director, Schneider Electric
Mr Alexandre Huther, Head of Digital Services (Asia Pacific), Schneider Electric
11:00 – 11:20 20 mins Education Session 3: From IWMS to I²WMS –

The evolution of Computer Aided Facility Management (CAFM)
Mr Terence Lo, Solution Manager, Planon

11:20 – 11:50 30 mins Panel Discussion : Smart FM
Moderator: Mr David Werner, Past President, IFMA Hong Kong Chapter
Panelists: Mr Andrew Green, Mr Ian Lee, Mr Alexandre Huther, Mr Terence Lo, Mr Chris Hodges
11:50 – 13:45 115 mins Networking Lunch
AFTERNOON SESSION 1 - Workplaces of The Future
13:45 – 14:05 20 mins Education Session 4 : The Future of Work
Mr Sern Hong Yu, Development Director, China, WeWork
14:05 – 14:25 20 mins Education Session 5 : Change Management
Representative from M Moser
14:25 – 14:45 20 mins Education Session 6 :
Representative from HermanMiller
14:45 – 15:05 20 mins Education Session 7 :
Mr Maxime Pruvost, Co-Founder and General Manger, BEE-Bisagni Environmental Enterprise
15:05 – 15:35 30 mins Panel Discussion : Workplaces of the future
Moderator: Ms Jenny Yeung, Past President, IFMA Hong Kong Chapter
Panelists: Mr Sern Yu, Representative from M Moser, Representative from HermanMiller, Mr Maxime Pruvost, Ms Ferm Ngai
15:35 – 15:45 10 mins Group Photo – Afternoon session speakers
15:45 – 16:05 20 mins Afternoon Break
AFTERNOON SESSION 2 - LEADERSHIP
16:05 – 16:25 20 mins Education Session 8: Living With The Extremes
Mr Edwin S.T. Lai, Assistant Director, Hong Kong Observatory, HKSAR Government
16:25 – 16:45 20 mins Education Session 9: Diversity at Workplace (Topic TBC)
Ms Fern Ngai, CEO, Community Business
16:45 – 17:05 20 mins Education Session 10: FM Markets along the Belt & Road – New Era and opportunities of Facilities Management
Mr Benjamin Ziminski, group COO, Aden Services
Mr Horace Yiu, IFM Consulting Director, Aden Services
17:05 – 17:25 20 mins Education Session 11 : From Knowledge to Competency: How does the Facility Manager Keep Up with the Demands of the Future?
Mr Chris Hodges, Principal, Facility Engineering Associates
17:25 – 17:55 30 mins Student Competition Awards Presentation
-foundation update
17:55 – 18:00 5 mins Closing
Ms Sybil Wu, Vice President, IFMA Hong Kong Chapter
  Speakers
      Keynote Speaker

Dr. Cheung Tin Cheung JP
Director of Buildings, Building Department, HKSAR Government

  Keynote Speaker 

Ir Harry HC Lai
Deputy Director, the Electrical & Mechanical Services Department, The HKSAR Government

  Mr Andrew Green
Group Director and Shareholder, PTS Consulting Group
  Mr Chris Hodges
Principal, Facility Engineering Associates
  Mr Horace Yiu
IFM Consulting Director, Aden Services
  Mr Sern Hong Yu
Development Director, China, WeWork

 

 

  Registration
Don’t miss the early bird offer which will be end on March 31, 2018. Please place your registration at www.ifma.org.hk/integrate2018.

 

  Sponsorship & Advertising Opportunity
IFMA Integrate is a terrific opportunity for organizations to raise their profile with the industry’s leading professionals and decision makers.  Only a few sponsorship and advertising packages are
available.  Call (852) 2512 0111 or e-mail: [email protected] for reservations now.

 

   Silver Sponsors
                           
       
       
    
   
  Bronze Sponsor Session Sponsor